vakiel
ارائه خدمات حقوقي

نحوه وصول هزينه ساختمان به چه صورت است؟ امروزه بيشتر جمعيت كشور در ساختمان‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هاي چند طبقه زندگي ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌كنند و در واقع به آپارتمان نشيني روي آورده‌اند. همانطور كه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌دانيد در ساختمان‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هاي چند طبقه يك مدير انتخاب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌شود تا به امور ساختمان رسيدگي نمايد. ساكنين نيز موظف هستند كه تمام هزينه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هاي ساختمان را به مدير آن بپردازند. در ادامه قصد داريم در مورد نحوه وصول هزينه ساختمان توضيحاتي را خدمتتان ارائه نماييم، با ما همراه باشيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 منبع: نحوه وصول هزينه ساختمان | روش دريافت هزينه‌هاي ساختمان – مسئوليت موجر و مستاجر

پرداخت هزينه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هاي ساختمان به عهده چه كسي ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌باشد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ؟

پرداخت هزينه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هاي شارژ ساختمان به عهده ساكن و يا مالك هر واحد است. تمام ‌واحد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها علاوه بر پرداخت هزينه انشعابات خود ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌بايست هزينه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هاي شارژ ساختمان مثل تعميرات، حقوق سرايدار و باغبان، نظافت و… را نيز بپردازند.

طبق قانون تنها فردي كه مالك ساختمان است موظف به پرداخت هزينه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هاي ساختمان نخواهد بود و هركس كه در واحد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هاي ساختمان ساكن است نيز بايد هزينه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هاي ساختمان را پرداخت نمايد. توجه داشته باشيد كه‌ اگر واحدي خالي از سكنه باشد نيز مالك آن موظف است هزينه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هاي ساختمان را پرداخت نمايد.

براي مثال فردي در تركيه ساكن است اما خانه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اي در ايران دارد كه به هيچكس آن را اجاره نداده است و آن خانه كاملا خالي ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌باشد كه در اين صورت بايد بگوييم با وجود خالي بودن خانه مالك آن باز هم موظف به پرداخت شارژ ساختمان خواهد بود زيرا اين هزينه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها معمولا براي مراقبت و مرمت ساختمان صرف ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌شوند.

نحوه وصول هزينه ساختمان

در برخي موارد ديده شده است كه مالكين يا ساكنين با وجود اينكه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌دانند بايد هزينه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هاي ساختمان را به مدير‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ پرداخت كنند اما از انجام اين كار خودداري ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌كنند كه در اينجا مدير ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌بايست با انجام برخي اقدامات هزينه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هاي ساختمان را وصول نمايد. در زير نحوه وصول هزينه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هاي ساختمان توسط مدير را نام برده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ايم:

  • در مرحله اول ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌بايست مدير به ساكن يا مالك تذكر دهد و از او بخواهد كه بدهي‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هايش را كه شامل هزينه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هاي ساختمان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌شوند پرداخت نمايد.
  • اگر ساكن يا مالك نسبت به تذكر مدير بي‌اعتنا باشند مدير ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌تواند اظهار نامه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اي را كه در دادگاه تنظيم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌گردد براي ساكن يا مالك بفرستند و طي آن اظهارنامه به او مهلت دهد كه ظرف ده روز نسبت به پرداخت هزينه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هاي ساختمان اقدام نمايد.
  • چنانچه آن ساكن يا مالك واحد پس از ده روز بازهم هزينه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هاي ساختمان را به مدير پرداخت نكند مدير ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌تواند او را از دريافت خدمات ساختمان محروم نمايد و اجازه ندهد كه او از خدماتي مثل آب، گاز، برق و… استفاده كند. همچنين مدير ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌تواند با مراجعه به دادگاه و ارائه دادخواستي مبني بر وصول هزينه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هاي ساختمان از دادگاه بخواهد كه اين هزينه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها را از ساكن يا مالك آن واحد دريافت كند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص نحوه وصول هزينه ساختمان، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون نحوه وصول هزينه ساختمان پاسخ دهند.

 

سوالات متدوال

آيا پرداخت هزينه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هاي ساختمان به عهده مستاجر نيز ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌باشد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ؟

بله

براي وصول هزينه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هاي ساختمان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌توان به دادگاه مراجعه كرد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ؟

بله دادگاه به سرعت به اين مسئله رسيدگي خواهد كرد.
منبع: نحوه وصول هزينه ساختمان | روش دريافت هزينه‌هاي ساختمان – مسئوليت موجر و مستاجر

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/8/13  ] [ ۱۹ ] [ vakiell ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 4
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب